Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nieuws

Vanaf 2019 is Bicycle Line dé kledingsponsor van het UCI Professional Continental NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM. Neri Sottoli reed onder andere de Giro d'Italia in het voorjaar.

 

Cycle Fashion Cauberg: voor al uw teamkleding!

Welkom op de site van Cycle Fashion Cauberg

Wellicht kent u Cycle Fashion Cauberg nog van onze winkel in wielerkleding en –accessoires onder aan de Cauberg in Valkenburg, Limburg, Nederland.  Al voor en uiteraard ook tijdens onze fysieke winkel waren we actief op het gebied van teamkleding. Het adviseren, samenstellen en uiteindelijk (laten) produceren van bedrukte teamkleding voor wielerteams, bedrijven en evenementen. En we kunnen met een gerust hart zeggen, mede ook door jarenlange winkelervaring, dat we inmiddels een schat aan ervaring hebben inzake wielerkleding in zijn algemeenheid en de producten van teamkleding in het bijzonder. Al een groot aantal jaren werken we samen met Bicycle Line uit Italië. Een fabriek die nu al 2 generaties hoogwaardige wieler- en loopkleding levert. Niet alleen volgens eigen ontwerp van wielerteams, maar ook vaste collecties voor winkels. En waarvan het ontwerp volledig en de productie voor het grootste gedeelte in Italië zelf nog plaatsvindt.

De eerste jaren hebben we gewerkt via een distribiteur van Bicycle Line kleding maar sinds 2018 bestaat er nu een rechtstreekse lijn met de fabriek in Italië. Door dat directe contact ligt de focus van Cycle Fashon Cauberg nog meer op het hele proces om de kleding heen. Van ontwerp tot uiteindelijke levering, we doen maximale inspanning om dat voor de klant op een zo soepel mogelijke manier te laten verlopen. Die focus is ook mogelijk omdat de kwaliteit van de Bicycle Line kleding geen issue is. Van recreatieve fietser tot topatleet, Bicycle Line biedt het hele gamma met een continue hoogwaardige kwaliteit, in stoffen en afwerking. Het levende bewijs is dat momenteel de proploeg Neri Sottoli - Selle Italia – KTM met Giovanni Visconti in de gelederen in Bicycle Line kleding rond rijdt.

Als fanatieke fietsers weten we hoe kleding kan bijdragen aan het plezier en, voor degene die daar naar op zoek zijn, de prestatie bij het fietsen. Dat komt ook tot uiting in onze slogan. Dress.Ride.Perform.

Kortom, bent u op zoek naar goede kleding voor uw team, voor uw event of als promotiemateriaal voor uw bedrijf, maar wilt u ook een goede ondersteuning bij het ontwerp en de productie? Kijk dan rustig rond op onze website waar u alle basis informatie over de kleding vindt, maar ook over hoe wij werken en de weg van ontwerp naar levering en nazorg doorlopen.

En uiteraard staat vragen vrij, onze contactgegevens vindt u hier of stuur een bericht naar go@cyclefashioncauberg.com.

We hopen al onze oude en nieuwe klanten snel weer ergens te ontmoeten, digitaal of, fijner nog, op de weg!

Fietsgroetjes

Ruud en Bianca Baurmann-Robberts

Ook een eigen gratis shop?