Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cycle Fashion Cauberg: voor al uw teamkleding!

We’re back! Het is al weer meer dan een jaar geleden dat we ons laatste shirtje en broek verkochten in onze winkel in Valkenburg. En na 9 jaar hard werken hadden we even tijd nodig om op adem te komen. Maar het wielerbloed kruipt en fietst waar het niet gaan kan en na een aantal maanden begon het ondernemersbloed toch weer te kriebelen.

En daarom zijn we verheugd dat we kunnen aankondigen dat Cycle Fashion Cauberg gewoon verder gaat waar we altijd goed in zijn geweest: het begeleiden en adviseren van wielrenners op het gebied van kleding. Voortbordurend op het succes dat we in het verleden hadden ligt de focus nu op teamkleding. Dat doen we in samenwerking met de fabrikant (en merk) Bicycle Line waarmee we ook in het verleden menig team hebben voorzien van prachtige, functionele en kwalitatieve kleding. Met wel één belangrijk verschil: voor het hele traject van ontwerp tot levering en aftersales zijn we niet meer afhankelijk van een tussenpersoon maar is er nu rechtstreeks contact met de fabrikant in Italië. Dat betekent kortere lijnen en meer invloed op een goede afhandeling.

Alle informatie inzake collecties, producteigenschappen, onze werkwijze en welke teams we al eerder met succes hebben bediend ga je terugvinden op deze website.

Mocht je vragen hebben, een advies of offerte willen of gewoon geïnformeerd blijven, mail ons via go@cyclefashioncauberg.com of vul hier het contactformulier in.

We hopen al onze oude en nieuwe klanten snel weer ergens te ontmoeten, digitaal of, fijner nog, op de weg!

Fietsgroetjes

Ruud en Bianca

Ook een eigen gratis shop?