Workshop "Beelden Maken van o.a. Papier-Maché".

Eerstvolgende workshop op 6 oktober 2018 van 9.30 tot 16.00 uur

in de Botanische Tuin Zuidas, van der Boechorststraat 8, Amsterdam.  

Of vraag naar een andere datum!

Tijdens een leuke en creatieve dag een “Knotsgekke Eland, Olijke Olifant, Gekke Giraffe, Karikatuur Kip of een Potige Pauw maken van o.a. papier-maché".

Bel of e-mail om een afspraak te maken.

Een leuke en creatieve workshop waarbij je in ongeveer 5,5 uur 1 beeld maakt van diverse materialen en die dan vervolgens met een speciale "papier-maché-methode" beplakt met papier-maché waardoor je een mooi geheel krijgt. Daarna worden de beelden gedroogd met een zelf meegenomen haarfohn en vervolgens beschilderd naar eigen keuze met de aanwezige acrylverf.

De prijs van deze leuke en vooral creatieve workshop inclusief koffie en/of thee bij ontvangst en in de middagpauze, alle materialen, verf én uitgebreide lunch is € 62,50.

De workshops kunnen ook op een door u gekozen locatie gegeven worden of bv in 2 dagdelen, er zijn dus nog meerdere mogelijkheden om hieraan mee te kunnen doen.

Indien u hieraan mee wilt doen stuur dan een e-mail met daarin uw naam, telefoonnummer en het totaal aantal deelnemers naar info@ColourfulWorld.nl, maar wees er wel snel bij want vol = vol.

 

Voor nadere info kunt u contact met mij opnemen op tel.nr. 06-49844899

of een e-mail zenden naar info@ColourfulWorld.nl.

 

 

 

 

                 
 

Ook een eigen gratis shop?