Welkom bij Cake Koningin.nl

Welkom bij CakeKoningin,

Er is groot nieuws waar we trots op zijn. Op zaterdag 4 juni heeft CakeKoningin de EERSTE PRIJS gewonnen voor het beste brood in de vrije sector! Speciaal voor de broodbakwedstrijd van het  Ambachtelijke Korenmolenaars Gilde bakte we de Ingense Slak. Een volkorenbroodje met Betuwse appel, walnoot,kaneel en limoenrasp. Het jurycommentaar deed ons blozen: "Super. Hij is fantastisch." "Hier moeten we niet moeilijk over doen, deze wint". De Gelderlander heeft een leuk artikel over de wedstrijd geschreven wat te vinden is bij de foto's. Net als een foto van het winnende product.

Maar we doen natuurlijk meer. Voor ROYALE LEKKERNIJEN en WORKSHOPS bij u thuis of op het werk bent u hier ook aan het juiste adres.

Heeft u iets te vieren? Uw koninlijke gasten zullen verheugd reageren op uw traktatie of persoonlijke cadeau. Meer informatie vindt u bij "Royale lekkernijen, op maat voor u gemaakt" (links op de pagina).

Wilt u zelf gezellig aan de slag? Gezelligheid en genieten staan in het middelpunt van de workshops bij Cake Koningin. Op een door u beschikbaar gestelde lokatie kunt u al een workshop boeken vanaf 4 personen. Meer informatie vindt u bij "Workshops" (links op de pagina). Prijzen vanaf 20 Euro p.p. en een oven is niet nodig.

Ontdek de vorstelijke mogelijkheden van Cake Koningin. Aan de linkerkant van de pagina`s vindt u de verschillende hoofdstukken.

Uw bestelling kunt u ophalen in Lingemeer/ Lienden, vlakbij Tiel.

 

Zoete groet,

 

CakeKoningin

artikelen per pagina
 • Het winnende broodje, de Ingense slak
  Het winnende broodje, de Ingense slak

  De Ingense slak is speciaal gebakken voor de wedstrijd van het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde. Op 4 juni behaalde het de eerste prijs. Iets waar we natuurlijk heel trots op zijn. Ambachtelijk volkorendeeg, gevuld met walnoten,…

 • De Gelderlander van 06-06-2016
  De Gelderlander van 06-06-2016

  Hier ga je toch van blozen? Wat leuk om te lezen hoe de reactie van de jury was tijdens de keuring.

 • Een "naakte" taart vol fruit
  Een "naakte" taart vol fruit

  Een waar spektakelstuk. Het lekkerste fruit uit de Betuwe gecombineerd met ovenverse taart. De grootte is geheel af te stemmen op uw gezelschap. Vanaf 2 euro per persoon.

 • Betuwse fruittaart
  Betuwse fruittaart

  Wat is er nu lekkerder dan zongerijpt fruit op een heerlijke taart? Fruit in combinatie met Zwitserse room (of slagroom) en een lekker luchtig biscuitdeeg is niet te versmaden. Taartje voor 6 personen. Maar het is ook mogelijk…

  € 10,00
 • Aardbeien met slagroom Fraisiertaart
  Aardbeien met slagroom Fraisiertaart

  Aardbeien en slagroom vormen een klassieke combinatie. Dat wordt smullen. Vanaf 6 personen te bestellen. Voor 1.75 per persoon.

 • Bob de Bouwer
 • Jungle taart
 • Klassiek met style
 • Buurman en Buurman
 • Spiderman
 • Dolfijnentaart
 • Minionstaart
  Minionstaart

  Een taart vol vrolijke Minions. De gebruikte stapeling van deze 3 lagen maakt het extta bijzonder.

artikelen per pagina
Ook een eigen gratis shop?