Rijst voor risotto

Niet elke rijst is geschikt voor risotto.

 Gebruik uitsluitend de Italiaanse variëteiten Carnaroli of Vialone nano.

  • Riso Vialone Nano
    Riso Vialone Nano

    Risottorijst Vialone nano

    Risotto is het traditionele gerecht van Noord-Italië. Riso Vialone Nano is de bekendste type risottorijst en wordt in Veneto in het noorden van Italië gekweekt. Deze rijst is zeer geschikt om een…

    € 4,50
  • Riso Carnaroli
    Riso Carnaroli

    De carnaroli-rijst is wat minder kleverig omdat hij meer amylose bevat en hij kan van de drie het meeste vocht opnemen. Eigenlijk is het de makkelijkste risottorijst. Hij is eerder gaar, maar kan ook langer doorgekookt worden…

    € 4,50

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2014 - 2017 Italie Lekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Ook een eigen gratis shop?