eerste koude persing

Biologisch Olijfolie extra vierge uit Apulië 100% Italiaans Biologisch

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 15,00 (inclusief 9% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Een fantastische olijfolie uit de "hak van Italië" :   Apulië.

Deze extra vergine olijfolie wordt geproduceerd uit de eerste persing van enkele typische soorten olijven.

Regio:  Apulië - Italië

De olijven:   Coratina (90-95%), Cellina di Nardò, Oliarola, Frantoiana, Pescholin,

Oogst techniek: met schudapparaten en met de hand geplukt

De oogst: de olijven worden vanaf midden oktober tot eind november geplukt

Het persen: de olijven worden binnen 24 uren na de oogst koud geperst.

Smaak: Medium fruitig, licht bitter en bijten met een perceptie van groene tomaat

Kleur: zonnig geel die naar olijfgroen kleur neigt

Zuurgraad:  0,12

In de keuken:  bijzonder aanbevolen voor Mediterrane sauzen of rauw over vlees, vis en groenten.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 5 Kg

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2014 - 2019 Italie Lekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Ook een eigen gratis shop?