Full Color Applicaties

De (SUPER) full color applicaties zijn geschikt voor op textiel zoals katoen en polyester/katoen en zijn tot 40°C wasbestendig.Verwarm je strijkbout 5 minuten voor op 160-170 graden (niet heter!!) en zet de stoom uit. Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak en leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond en pers (drukken met de strijkbout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je lichaamsgewicht) de applicatie in 10-15 sec vast. Wacht tot het geheel is afgekoeld !! Verwijder de folie en pers nog eens 5 seconden na met bakpapier ertussen.

assortikopie.jpg

SUPER staat voor Speciaal Uitermate Prijsbewust En Rekbaar

en daarbij zijn ze ook gewoon super groot
Het is geen velours, geen flex, geen katoen, maar heerlijk soepel, elastisch glad en toch ook zacht materiaal wat makkelijk is aan te brengen !

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten. Buffo e Birboncello is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

Op de gebruikte afbeeldingen zit copyright, de afbeeldingen mogen dus niet gebruikt worden voor `eigen` ontwerpen of andere doeleinden zonder toestemming van applicatie-en-zo (super full color applicaties), frutsel&freubel (full color applicaties) en buffo e birboncello (full color applicaties).