Algemene Voorwaarden

LET OP: OP DE PRIJS IS GEEN BTW VAN TOEPASSING, BETREFT PARTICULIERE VERKOOP!

Algemene voorwaarden

Algemene contactgegevens
Liesbeth La Grouw
Hollandse Hout 297
8244 GM Lelystad
Telefoonnummer: 0320-254738
Afspraken gelieve te maken via e-mail.


Goederen kopen
Er is sprake van een wettelijke overeenkomst als de koper opdracht heeft gegeven aan de Buffo e Birboncello om artikelen te leveren. Tijdens de bestelprodedure worden de voorwaarden getoond waarmee de koper akkoord dient te gaan. Buffo e Birboncello behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen. Binnen afzienbare tijd na het bestellen wordt een orderbevestiging via de email toegezonden. De verzendkosten en het totaalbedrag staan hier vermeld, net als de betaalgegevens.

Vermeld altijd het ordernummer bij je betaling,mocht dit ontbreken dan kunnen wij je bestelling niet verwerken.

De bestelde artikelen worden 7 dagen vastgehouden in afwachting van de betaling. Mocht de betaling binnen deze tijd achterwege blijven dan zal dit worden gezien als een annulering van de bestelling. je kunt dit voorkomen door een mailtje te sturen dat de betaling iets later is.

Bestelling annuleren
Indien je de bestelling wilt annuleren is dat absoluut geen probleem, wel willen we hier graag van op de hoogte worden gesteld via de email. De reden waarom je wilt annuleren maakt ons niets uit, zolang je het maar zo tijdig mogelijk meld. Dank hiervoor.

Bestelling retourneren
Helaas is het niet mogelijk artikelen te retourneren uit de opheffingsuitverkoop.

Levering
Levering vind plaats van 1 tot enkele dagen nadat de betaling op een van onze rekeningen is bijgeschreven. Houdt rekening met een levertijd van ca. 10 dagen in de rubriek "Lekker zelf creatief zijn".
Er kan op twee manieren geleverd worden:
- De bestelling kan worden opgehaald op het eerder genoemde adres. Gelieve eerst een afspraak te maken via de email.
- De bestelling wordt verzonden via de TNT of een andere koeriersdienst.

De Buffo e Birboncello is in geen geval aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.

Verzend- en afhandelkosten
Verzendkosten zijn standaard € 6,99 (pakketpost)

Privacy verklaring
De persoonsgegevens die in bezit zijn gekomen van de Buffo e Birboncello zullen met zorg en vertrouwelijk worden behandeld.
Niet anders dan het doel waarvoor ze dienen zullen ze gebruikt worden. Ze zullen alleen gebruikt worden tbv de bedrijfsvoering van Buffo e Birboncello.