Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle op de site vermelde prijzen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten waar dit wordt aangegeven. Broddels en Zo behoudt zich het recht voor om prijzen aan te passen, al bevestigde bestellingen zullen dan echter nog voor de oude prijzen geleverd worden.

Betalingen
Broddels en Zo verstuurt een bestelling nadat de betaling op de rekening van Broddels en Zo is bijgeschreven. Betalen geschiedt via een bankoverschrijving. De bestelling blijft 10 dagen gereserveerd, zodat de betaling eerst kan worden verwerkt. Indien de betaling na 10 dagen nog niet binnen is zal Broddels en Zo de bestelling annuleren.

Bestellen en levertijd
Na ontvangst van je bestelling zal deze per e-mail worden bevestigd. In deze e-mail wordt beschreven :
•  Het verschuldigde totaalbedrag.
•  Verzoek en gegevens voor betaling van de bestelling.
•  De verwachte levertijd van je bestelling, afhankelijk van ontvangst van de betaling.

Verzending
De bestelling wordt via POST NL verzorgd en kan op verzoek en voor kosten van de ontvanger aangetekend worden verstuurd.
Broddels en Zo draagt zorg voor zorgvuldig en veilig verpakken, de behandeling van een verzending door POST NL valt echter buiten onze invloed. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor het beschadigen of zoekraken van een bestelling, al zullen wij er uiteraard alles aan doen om een eventueel zoekgeraakte bestelling te achterhalen. Ook bij beschadigingen wordt er door ons een klacht bij POST NL ingediend.

Garantie
Broddels en Zo garandeert dat alle artikelen nieuw en handgemaakt zijn, ongebruikt en voldoen aan de op de site genoemde specificaties. De getoonde foto’s zijn gemaakt bij daglicht en de kleuren zijn zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven. Echter omdat iedere monitor anders afgesteld staat, kunnen kleine kleurverschillen voorkomen.
Schade door ondoelmatig gebruik, ruwe behandeling of normale slijtage valt niet onder de garantie.

Retourneren
Als een artikel onverhoopt toch niet aan de wensen voldoet is het mogelijk dit artikel binnen 7 dagen te retourneren of ruilen, mits ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking. Wilt u een artikel retourneren of ruilen stuur dan binnen vier dagen per e-mail een verzoek, graag met opgaaf van redenen. De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Terugontvangen van het betaalde bedrag is exclusief de eerder gemaakte verzend- en verpakkingskosten.
Bij beschadiging van het geretourneerde artikel behoudt Broddels en Zo zich het recht teruggave van betaalde bedrag te weigeren.

Privacy
Alle namen en adressen van klanten worden door Broddels en Zo gebruikt om bestellingen te verwerken. Gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

© 2009 - 2019 Broddels en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?