HOME

U BEZOEKT NU ONZE OUDE WEBSHOP. KLIK HIER OM NAAR DE NIEUWE TE GAAN.

​Nieuwe merken ​winter 2018,​ verkrijgbaar  vanaf juli/augustus:

  

​BIMBALO, een prachtig merk uit Italië, gespecialiseerd in gebreide kleertjes voor de baby.

Ook gaan wij in het aankomende winterseizoen beginnen met een echt Spaans schoenenmerk: ​ANDANINES super mooie schoentjes, geheel van leer met een inlegzool (ook van Leder) die gewoon in de wasmachine gewassen mogen worden.

 

Alle bestellingen die in de webshop geplaatst worden, zijn onder voorbehoud. Omdat wij rechtstreeks uit de winkel leveren, kan het voorkomen dat een artikel uitverkocht is terwijl u het bestelt. Mocht dit het geval zijn dan storten wij het bedrag van dat artikel  direct terug op uw rekening.

Wij verzenden onze pakketten met .

*NB:Le Petit Miracle is niet aansprakelijk voor vermiste en/of beschadigde post (pakketten) door onkundig handelen van DHL.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel op het Vlietplein 190, 2986GL te Ridderkerk. Openingstijden: Dins. t/m Vrijdag  10.00 uur t/m 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 uur t/m 16.00 uur.

WIJ VERZENDEN OOK NAAR BELGIE. DE KOSTEN VOOR VERZENDEN ZIJN € 6,95 EN BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE € 75,-- VERZENDEN WIJ GRATIS. Voor onze Belgische klanten bieden wij de betaalmethode Bancontact / Mister Cash.

WIR VERSENDEN AUCH NACH DEUTSCHLAND. WIR BERECHNEN € 7,95 VERSAND. FUR BESTELLUNGEN UBER € 75,-- WIR LIEFERN KOSTELOS.

 

 

 

© 2013 - 2018 Le Petit Miracle | sitemap | rss