Navigatie

"Recycle is the new luxury"

Atelier Birdie handmade and recycle products.

Vele materialen worden weggegooid maar zijn nog bruikbaar om nieuwe producten mee te creëren.

Ik ben van mening dat we op onze wereld rekening moeten houden met een schoon milieu, natuur en de leefomgeving waarin we leven door duurzamer met onze bestaande producten om te gaan. Ik laat zien dat je van gebruikte spijkerbroeken, leer, stoffen en andere materialen een uniek product kan maken.

Ik heb een passie voor IKEA, deze winkel heeft fantastische producten die duurzaam geproduceerd zijn en de stoffen zijn kleurrijk, mooie dessins en stevig om te verwerken in kussens, tassen en andere accessoires. Ik gebruik de stoffen om de binnenkant de bekleden van de tassen, bag in bags van te maken. En van de restjes maak ik kleurrijke kussens. En van de katoenen stoffen kun je ook bekleding maken voor stoelen, banken ed.

Als je een stoel hebt waarvan je nog geen afstand kan doen maar de bekleding aan vervanging toe is...laat het mij weten en wie weet kan ik voor jou een unieke bekleding of hoes maken!

 

Heb je interesse in een uniek gekleurd kussen van restjes nieuwe stoffen?  Ik maak ze voor je in twee maten 40x40 cm of 50x50cm. Heb je voorkeur voor bepaalde kleuren? Neem dan contact met mij op dan kan ik kijken of ik jouw wensen kan vervullen.

 

Groeten Audry Visser

 

© 2016 - 2018 AtelierBirdie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?