Navigatie

Muziek in de Bomentuin

NU TE KOOP IN DE TICKETSHOP

In het hart van de provincie Utrecht ligt het Von Gimborn Arboretum, het Nationaal Bomenmuseum. Deze unieke, kleurrijke BOMENTUIN met vele duizenden boom- en struiksoorten uit alle delen van de wereld is het bezoeken meer dan waard. Door het jaar heen is er veel te doen en te beleven. Van festiviteiten, kunstexposities, openluchtconcerten en culturele evenementen tot themawandelingen en kinderactiviteiten.
 

 

 

Vrijdag 23 juni 20.45 uur
Nachtgeluiden buitenconcert over Vuur en Verlangen met trompettist Andre Heuvelman en zijn Live! B/ANDA

Over het buitenconcert Midzomernachtgeluiden van vorig jaar werd lang nagepraat. De combinatie van muziek, akoestiek, natuur, buiten zijn en de avond maken dit concert tot een onvergetelijke ervaring.
Dit jaar komt trompettist André Heuvelman terug met zijn Live! B/ANDA. In het thema vuur en verlangen zoekt trompettist Andre Heuvelman met zijn ensemble inspiratie voor een verrassend programma. Hij is geen man die maanden van te voren precies bepaalt wat hij gaat doen. Hij improviseert het liefst op het moment zelf, om in te spelen op het publiek. Als we hem vragen wat hem voor ogen staat, laat hij weten dat hij zal beginnen en eindigen met Sting en dat hij wil optreden in een intieme setting bij kaarslicht. Daar moeten onverwachte ontmoetingen tot stand komen.

De prijzen, inclusief entree tot het arboretum en een hapje plus drankje na afloop:
Per volwassene: € 25,00
Per donateur: € 20,00 

BESTEL KAARTEN


ONLINE TICKETS BESTELLEN
Bestel vooraf eenvoudig online uw tickets, dan bent u verzekerd van een plaats. Nadat uw bestelling is geplaatst en betaald, ontvangt u een bestel- en betaalbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs!

KORTING VOOR DONATEURS
Donateurs van het Von Gimborn Arboretum ontvangen een aantrekkelijke korting. Bent u donateur? Kies dan de tickets VOOR DONATEURS en vermeld uw donateurpasnummer bij 'Overige opmerkingen' in het bestelproces.


Alle evenementen en activiteiten in het arboretum zijn te bekijken op www.bomenmuseum.nl.

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers en vrijwilligers van de stichting Von Gimborn Arboretum
Velperengh 13, 3941 BZ  Doorn
info@gimbornarboretum.nl

 

© 2015 - 2017 Von Gimborn Ticketshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?