Het ‘Catchii’ blaadje wordt meegevoerd door de wind, reist de hele wereld over op zoek naar inspirerende landen. Wanneer het 'Catchii' blaadje een bijzondere bestemming heeft ontdekt, dwarrelt het neer en neemt de omgeving in zich op. Dan laat het 'Catchii blaadje' zich weer meevoeren door de wind, op weg naar de volgende bestemming.  

Catchii ontwerpt serviezen van hoge kwaliteit met verfijnde origineel handbeschilderde illustraties, opgebouwd uit honderden kleurnuances. Elk artikel wordt handmatig voorzien van een illustratie door Hollandse toegewijde vakmensen. Catchii selecteert het fijnste porselein en keramiek voor haar collecties.

Alle artikelen zijn geschikt voor vaatwasmachine en magnetron.

 • Mok - Kraanvogel
  Mok - Kraanvogel

  porselein, hoogte 9,5 cm

  Deze mok is onderdeel van de Catchii collectie 'South African Garden'. Laat je inspireren door de overvliegende vogels, vlinders en veren op je servies.

  € 14,99
 • Kom - Pelikaan
  Kom - Pelikaan

  Porcelijn, 15,3 cm.

  Deze kom is onderdeel van de Catchii 'Caribbean Cartagena de Indias' collectie. De felgekleurde illustraties van tropische flora & fauna 'simply make you smile'.

  € 14,99
 • Ontbijtbord - Papegaai kop
  Ontbijtbord - Papegaai kop

  Porcelein, 21,3 cm.

  Dit bord is onderdeel van de Catchii collectie 'South African Garden'. Laat je inspireren door de overvliegende vogels, vlinders en veren op je servies.

  € 14,99
 • Ontbijtbord - Papegaai staart
  Ontbijtbord - Papegaai staart

  Porcelein, 21,3 cm.

  Dit bord is onderdeel van de Catchii collectie 'South African Garden'. Laat je inspireren door de overvliegende vogels, vlinders en veren op je servies.

  € 14,99
 • Schaal - Papegaai kop en staart
  Schaal - Papegaai kop en staart

  Porselein, 36 x 20 cm.

  Deze schaal is onderdeel van de Catchii collectie 'South African Garden'. Laat je inspireren door de overvliegende vogels, vlinders en veren op je servies. Een mooie schaal voor o.a. hapjes, sushi,…

  € 29,99
© 2014 - 2019 allesoptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?