Tropisch Oost

Op 8 september vieren de bewoners en omwonende van het Oosterpark een knallend tropisch feest in hun achtertuin. Hotel Arena AmsterdamGenerator HostelDe Tropen en het KIT Royal Tropical Institute gooien hun deuren hiervoor open met speciale programmering en andere activiteiten. 
Marktkramen (waaronder wij), foodtrucks, heerlijke drankjes, chille muziek en een he-le-boel hangmatten in het Oosterpark!

 

Sunday Market

Zondag 2 juli staan we weer van 12.00 tot 18.00 op de Sunday Market bij de Westergasfabriek! Meer info vind je hier. 

Sunday Market Funky XMass edition

Zondag 11 december, 12 - 18 uur. Westergasfabriek, binnen (Zuiveringshal West en Machinegebouw) en buiten in de straatjes eromheen. Gratis entree dus kom gezellig langs!

Te koop bij Beter&Leuk!

Vanaf 23 september is een deel van onze collectie te bewonderen bij Beter&Leuk (Eerste oosterparkstraat 91 in Amsterdam). Dit super schattige lunchzaakje sluit goed aan bij ons concept over eerlijke vervaardiging van producten en duurzaamheid. Naast dat je er heerlijk kunt lunchen, kun je nu dus ook onze spulletjes bekijken en kopen. 

Yard Sale

Op 24 juli houden we een exclusieve Yard Sale met kortingen tot 50% op de hele collectie.  Van 14.00-18.00 in een gezellige tuin in Bussum. Hapjes en drankjes worden verzorgd en de toegang is gratis. Meld je aan voor het facebook event voor meer informatie en de locatie.

Sunday Market

6 maart van 12.00 tot 18.00 stallen wij onze spulletjes weer uit tijdens de Sunday Market bij de Westergastfabriek (Amsterdam West). Een gezellige middag met veel kraampjes vol met mooie spullen en heerlijk eten. 

Avondmarkt Amsterdam Roest

Op vrijdag 12 februari staan we op de Valentijns editie van de avondmarkt bij Roest. Kom gezellig langs voor lekkere hapjes, drankjes en mooie spullen :)

Sunday Market

Op 6 december staan we op de Sunday Market bij Cultuurpark Westergasfabriek. De markt duurt van 12.00 tot 18.00 en is zowel binnen als buiten. Wij hebben binnen een stand dus kom gezellig langs! Meer info: http://www.sundaymarket.nl/

Local Goods Market

Op 10 & 11 okotber en 24  oktober stonden we met een stand op de  Local Goods Market bij de Hallen in Amsterdam  West. Dit beviel ons goed dus we komen waarschijnlijk nog een keer terug.  Meer informatie over dit event vind je hier: https://dezwijger.nl/programmareeks/local-goods-market  

 

 

MEDIA

Een  leuk interview door Coconut Daisy! Lees het artiekel op de site van COCONUT DAISY

 

© 2014 - 2019 allesoptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?