Welkom

Welkom bij de webshop van Adhesive Vinyl

Nieuws:
----------
15-07-2014
Onze nieuwe webshop is online!
Neem gauw een kijkje op www.stickers-and-more.nl

Nieuwe producten, meer kleuren, gemakkelijker bestellen, direct betalen met iDEAL of zoals u gewend was, betalen via factuur, automatische verzendkosten, enz! De webshop is ook te bereiken vanaf www.adhesivevinyl.nl.
Deze Mijnwebwinkel-webshop verdwijnt binnenkort, dus maak a.u.b. gebruik van de nieuwe webshop.

----------
01-07-2014
Op werkdagen vóór 15:00u besteld, dezelfde dag nog verzonden!

----------

Speciaal voor (hobby)snijplotters zoals de Silhouette, de Silhouette SD, de Silhouette Portrait, de Silhouette Cameo en andere stans- en snijapparaten zoals de Cricut, de Craft Robo en de E-Craft, etc. bieden wij 21 leuke kleuren adhesive vinyl (stickerfolie/plakfolie) en een zandstraaleffect glasfolie aan.

Wij bieden de gebruikelijke standaardbreedtes van 23 cm en 30 cm aan, in vellen van 61 cm lang, die geschikt zijn voor uw apparaat. De meeste kleuren zijn verkrijgbaar in matte kwaliteit, om zo reflectie van licht te vermijden (uitermate geschikt voor interieurstickers). Een aantal kleuren (babyblauw, zeegroen en crème) zijn in glans verkrijgbaar, omdat het veelgevraagde kleuren zijn, maar niet in mat bij de leverancier verkrijgbaar zijn.

Werk je graag met veel verschillende kleuren vinyl? Dan is een vel van 61 cm lang natuurlijk handiger dan dat je allemaal rolletjes van 3 meter moet aanschaffen.

In vergelijking met de Silhouette Adhesive vinylrollen van 3 meter met een adviesprijs van € 7,95 bespaar je dan ook nog eens € 1,80 per 3 meter.
De vinylvellen van Provo Craft (2 vellen van 30 cm x 61 cm) hebben zelfs een adviesprijs van € 14,95.
Bij ons betaalt u voor 2 vellen van 30 cm x 61 cm maar € 3,30.
Een stuk goedkoper, maar wel een zeer goede kwaliteit!
Ons adhesive vinyl wordt ook wel gebruikt in de professionele sign-industrie voor het beletteren van bijv. auto's, reclameborden en etalages en kan dus ook buiten worden toegepast.

Wij hebben zulke lage prijzen, omdat wij niet hoeven te importeren vanuit Amerika.
En ook erg belangrijk: Wij hebben altijd alle kleuren op voorraad!

Met vriendelijke groet,

Miranda Timmer
Adhesive Vinyl

Onderdeel van www.mirandatimmer.nl
Voor deze webshop gelden dezelfde Algemene Voorwaarden, KvK inschrijving en contactgegevens als die van www.mirandatimmer.nl.

Ook een eigen gratis shop?