Kan ik meer e-mailadressen aanmaken?

Je krijgt van ons één e-mailadres, het 'info@jouwdomein.nl' e-mailadres. Dit adres ontvangt álle e-mail die gericht wordt aan het domein. Je kunt dus alles voor de @ zetten, dit komt allemaal in je info@jouwdomein.nl mailbox aan. Dit 'catch-all' e-mailadres kan alleen mail versturen vanaf het info@ e-mailadres.

Wil je verschillende e-mailadressen gaan gebruiken en de mailboxen scheiden? Dan kun je één van de volgende oplossingen gebruiken:

• Regels gebruiken
    In Outlook kun je regels aanmaken, die bij het ontvangen van nieuwe e-mails de e-mails volgens de ingestelde regels verdeelt over diverse folders. Helaas is het op deze manier niet mogelijk om de e-mails naar verschillende personen door te sturen
  • Eigen e-mail server
    Met een eigen server (bijvoorbeeld Microsoft Small Business Server) kun je de e-mails via POP3 van onze server halen en deze verdelen over de diverse e-mailboxen van je medewerkers. Hiervoor is wel enige technische kennis vereist
  • E-mail in de cloud
    Host meerdere mailaccounts voor je domeinnaam in de cloud. Bijvoorbeeld met Google Workspace of Office 365 van Microsoft. Het voordeel hiervan is dat je het zelf makkelijk kunt beheren en dat je een onbeperkt aantal gebruikers kunt aanmaken. Heb je daar nog vragen over dan kun je dit het beste even laten weten bij customer care

Voor meer informatie over het instellen van de mail in Google Workspace adviseren wij je dit artikel. Voor meer informatie over het instellen van de mail in Office 365 adviseren wij dit artikel.