Kan ik HTML code toevoegen?

Het is niet mogelijk om direct HTML, Javascript, CSS of andere scripts toe te voegen. We proberen de beheeromgeving namelijk zo eenvoudig mogelijk te houden, zodat je ook zonder kennis van HTML code je webwinkel helemaal kunt inrichten.

Wil je HTML-code plaatsen om te verwijzen naar een website waar je een link hebt verkregen? Dan kun je dit eenvoudig oplossen door, zonder het gebruik van code, een tekst of afbeelding om te zetten naar een link

Via Google Tag Manager is het wel mogelijk HTML tags te plaatsen in je winkel. Dit vergt wel wat technische kennis. De instructie voor het koppelen van deze tool vind je hier