Hoe maak ik een token aan voor mijn verzendpartner?

Geupdate op: 11 september 2019

Om een verzendpartner toegang te geven tot de orders in je winkel dien je eenmalig een token aan te maken. Een token is een soort sleutel waarmee je de partner de mogelijkheid geeft om de gegevens van je webwinkel uit te lezen.

Wil je een koppeling maken met een verzender die nog geen officiële partner is? Geen paniek, laat in dat geval je verzendpartner contact opnemen met ons. Zij kunnen gewoon een koppeling met ons maken! Dit kunnen zij doen door middel van onze API

De volgende verzendpartijen hebben bij ons een koppeling op basis van ons API:

Een token kun je makkelijk opvragen via instellingen/API. Vervolgens klik je op 'token toevoegen'. Je ziet daarna op je scherm dat je een partner kunt selecteren waarmee je wilt koppelen. Na het opslaan vind je de token terug als je op 'toon token' klikt. Kopieer deze token, zodat je deze kunt doorgeven aan je verzendpartner.

Token toevoegen

Toevoegen van een token