Hoe gebruik ik MultiSafepay in Mijnwebwinkel?

Geupdate op: 11 september 2019

Via MultiSafepay kun je van verschillende betaalmogelijkheden betalingen ontvangen. Zo kun je met gemakkelijk met één partij betalingsmethoden als iDEAL, creditcard en Bancontact ontvangen. Hieronder leggen we uit hoe je jouw MultiSafepay account koppelt aan de beheeromgeving van je winkel.

• Meld je aan in de beheeromgeving van je webwinkel.
  • Ga naar 'Betaalwijze'.
  • Selecteer MultiSafepay in de lijst met betaalproviders.
  • Voer de gegevens van MultiSafepay in:
    • Account: Dit is alleen het ID, deze vind je rechtsboven bij MultiSafepay.
    • Site ID: Het specifieke ID van de toegevoegde website bij MultiSafepay.
    • Site Security Code: De code ter beveiliging van je website.
hoe gebruik ik multisafepay in mijnwebinkel
  • Vink aan welke betaalmethoden je wilt tonen in je shop. Let op: kies hier alleen betaalwijzen die al actief zijn in je account bij MultiSafepay
  • Klik op 'Opslaan'.

Zo! Je hebt succesvol MultiSafepay gekoppeld aan je webwinkel.

• Log in bij MultiSafepay.
  • Ga naar Instellingen / Website instellingen.
  • Vul bij 'Snel website toevoegen' de benodigde gegevens in.
    • Categorie: In welke categorie vallen de artikelen in je webwinkel.
    • Beschrijving: Geef een logische omschrijving van je webwinkel.
    • Basis URL: Dit is de URL van je webwinkel of je domeinnaam.
    • Notificatie URL: hoef je niet in te vullen.
    • Pagina logo: hoef je niet in te vullen.
  • Klik rechts bovenin op 'Save'.

Je webwinkel wordt nu toegevoegd aan de lijst met websites vanuit waar betalingen ontvangen kunnen worden. In beeld staan nu alle gegevens die je nodig hebt om je MultiSafepay account te koppelen aan jouw webwinkel.

• Account (kopiëer alleen het nummer dat tussen haakjes staat)
  • Site ID
  • Site Security Code