Kan ik de Kassa App zonder Mijnwebwinkel (PREMIUM) gebruiken?

Geupdate op: 11 september 2019

Tof dat je geïnteresseerd bent in onze Kassa App! Deze is uitsluitend te gebruiken in combinatie met Mijnwebwinkel PREMIUM. De app kan uiteraard wel gedownload worden in de App Store van je Apple apparaat, alleen zal het niet lukken om je webwinkel eraan te koppelen.

Op onze website vind je een overzicht van onze pakketten en start je snel en eenvoudig een GO, PRO of PREMIUM shop. Heb je al een GO of PRO webwinkel? Dan kun je via de beheeromgeving eenvoudig upgraden naar PREMIUM.

Eenmaal in de PREMIUM beheeromgeving heb je via Instellingen/Kassa App de mogelijkheid om te koppelen.