Hoe gebruik ik Sisow bij Mijnwebwinkel?

Geupdate op: 03 december 2020

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Sisow is een betaalprovider waarmee je je klanten kan laten betalen via iDEAL, Bancontact, SOFORTBanking/DIRECTebanking, creditcards, PayPal, Webshop Giftcard en AfterPay.

Om Sisow in je winkel te kunnen gebruiken heb je er een account voor nodig. Heb je deze nog niet? Vraag er dan hier één aan.

  • Log in op je account en ga naar 'Profiel'.
  • Hier vind je een hoop gegevens, de enige twee die je nodig hebt zijn de 'Merchant ID' en 'Merchant Key'.

Merchant gegevens

  • Log ook in op de beheeromgeving van je webwinkel en ga naar Online bestellen/Betaalwijze
  • Selecteer hier 'Sisow aanbieden als betaalprovider' en vul hier de 'Merchant ID' en 'Merchant Key' in die je zojuist bij Sisow hebt opgezocht.
  • Klik onderaan de pagina op opslaan en je bent klaar!

Sisow aanbieden als betaalprovider

Het is mogelijk om als winkelier een testbetaling via Sisow uit te voeren. Log hiervoor in bij Sisow. Ga in het Dasboard naar Profiel / Geavanceerd en activeer de optie 'Testen met behulp van simulator (toestaan)'.
 

Ga vervolgens in de beheeromgeving naar Inhoud / Pagina's. Kies hier voor 'Pagina bekijken' via het pijltje achter de pagina om naar je webwinkel te gaan. Je kan dan een testorder plaatsen.

Elke betaalwijze - zoals iDEAL of Visa - moet apart worden aangevraagd bij Sisow. Let hierop als je besluit meerdere betaalwijzen aan te bieden. Activeer betaalwijzen altijd eerst bij Sisow en pas daarna in de beheeromgeving van je shop.

Heeft dit artikel je geholpen?