start direct

AfterPay koppelen aan Sisow voor bestaande klanten AfterPay

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Als je al een AfterPay account hebt en je wil hiervan gebruik blijven maken kan je AfterPay account gekoppeld worden aan je Sisow account. Dit kan je doen door contact op te nemen met AfterPay of Sisow, zij zullen dit administratief regelen.

Wat gebeurt er als je contact hebt gehad met Sisow en AfterPay?

In eerste instantie zal je van AfterPay alleen gegevens ontvangen om een test transactie te kunnen uitvoeren. AfterPay doet dit om er zeker van te zijn dat alles goed is ingesteld voordat ze je live account activeren. Nadat je deze gegevens doorgegeven hebt aan Sisow ben je klaar om een test transactie uit te voeren.

Welke stappen doorloop je in je winkel?

Stap 1: Om te voorkomen dat je klanten per ongeluk een testtransactie uitvoeren, is het nodig om je winkel kort te sluiten terwijl je je testtransactie doet. Dit kan je doen door in de beheeromgeving via het menu rechtsboven je winkel te sluiten.

Stap 2: Zet AfterPay via Sisow aan bij de betaalmethoden.

Stap 3: Ga naar je winkel via de url in de balk bovenin de beheeromgeving. Dit is de enige manier om in je winkel te komen terwijl deze gesloten is.

Stap 4: Plaats een bestelling waarbij je gebruik maakt van AfterPay als betaalmethode.

Stap 5: Als de bestelling is gelukt kan je via de betaalmethoden in de beheeromgeving AfterPay tijdelijk weer uitschakelen en vervolgens je winkel weer openen.

De testbestelling zou nu zichtbaar moeten zijn je Sisow portaal. Door contact op te nemen met AfterPay kunnen zij valideren dat alles goed is ingesteld. Hierna zullen ze de live gegevens doorsturen, die je vervolgens bij Sisow kan laten instellen. Je klanten kunnen vanaf nu gebruik maken van AfterPay via Sisow. Hiervoor hoef je alleen nog de betaalmethode te activeren via de beheeromgeving.