Roadmap

Alle toffe functies en verbeteringen voor ons platform op een rijtje!

Bij Mijnwebwinkel hechten we grote waarde aan transparantie. Zowel intern als naar onze gebruikers. Daar hoort ook bij dat we transparant zijn over de functies waaraan we momenteel werken en wat er nog aan komt, de zogenaamde roadmap. Op deze pagina kun je dat in één overzicht zien.

Coming soon

Wat kun je op korte termijn verwachten?

Mobiel navigatiemenu

Onderzoek wijst uit dat een goed navigatiemenu de duur van een bezoek verhoogd en het 'bounce' percentage verlaagd. Hier is een goede structuur net zo belangrijk als je bezoekers met gemak en snelheid over je webwinkel te laten navigeren, zowel op een desktop/laptop als op een smartphone of tablet. Het aandeel bezoekers op mobiele apparaten groeit al jaren. Het navigatiemenu wat wij voor deze groep bezoekers aanboden voldeed niet meer aan de standaarden. Tijd voor een update! Mede dankzij de goede feedback die we ontvangen hebben verwachten we hier een mooie stap in te kunnen zetten. Het nieuwe mobiele navigatiemenu zal:

  • Vloeiend animeren
  • Snel zijn
  • Het hele scherm gebruiken
  • Een zoekbalk bevatten (als je die hebt ingesteld)

Jouw ideeën

Heb jij ideeën voor een nieuwe, toffe functie? Eentje waar héél veel (mede)webwinkeliers blij van zullen worden? Laat het ons weten!

Benieuwd wat we de afgelopen tijd allemaal gedaan hebben check dan het cadeautje in de beheeromgeving van je shop!