Je webwinkel vormgeven

10 hoofdstukken • 361 keer gelezen

Hoofdstuk 10

Afsluiting

Hopelijk hebben bovenstaande tips je geholpen om een goed ontwerp voor je webwinkel te maken. Houd wel altijd in gedachten dat functie minstens even belangrijk is als ontwerp; zorg er dus wel voor dat je mooi vormgegeven webwinkel ook nog gebruiksvriendelijk is.

Wanneer je zelf niet zo thuis bent in beeldbewerking en grafisch ontwerp, is het slim om hulp in te schakelen. Onze ontwerppartner Ontwerpmijnwebwinkel is gespecialiseerd in het ontwerpen van webwinkels met ons systeem. Met een professioneel vormgegeven shop win je sneller het vertrouwen bij bezoekers wat het aantal conversies ten goede zal komen.

Mocht je het antwoord op je vraag niet vinden bij 'Vraag & Antwoord', dan staat ons support team op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 voor je klaar. Stuur gerust een e-mail of tweet je vraag.

Benieuwd naar vormgeving van andere webwinkels? Laat je inspireren door shops gemaakt met ons systeem.

AUTEURSRECHTEN
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mijnwebwinkel. Het is toegestaan om gegevens uit deze uitgave te citeren in artikelen, scripties en boeken, als de bron op duidelijke wijze wordt vermeld: ‘De basis voor een goede webwinkel’, maart 2016, Mijnwebwinkel (artikel 15a Auteurswet 1912).

AANSPRAKELIJKHEID
Mijnwebwinkel en degenen die aan deze publicatie hebben meegewerkt, hebben een zo groot mogelijke zorgvuldigheid nageleefd bij het samenstellen van deze uitgave. Toch kan het voorkomen dat er toch fouten en onvolledigheden in deze gids voorkomen. Daarom is ieder gebruik van deze gids daaruit geheel voor eigen risico van de gebruiker.