Aan de slag met Mijnwebwinkel

14 hoofdstukken • 20219 keer gelezen

Hoofdstuk 1

Introductie

Wil je aan de slag met ons webwinkel systeem maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Of ben je al even bezig maar heb je het idee dat je nog niet alle functies kent? Dan zit je hier goed! Je vindt in deze gids basisinformatie over alle functies. Zo kun je snel aan de slag met het opzetten of finetunen van jouw webshop.

Zó lees je de gids
In deze gids wandelen we in stappen door het beheer van je shop. Het eerste hoofdstuk is voor de snelle starter, hierin laten we in 6 grote stappen de belangrijkste onderdelen zien. Bij de hoofdstukken die volgen gaan we steeds uitgebreid op één thema in. Achterin vind je de index: een handig overzicht van alle termen. Als je naar een specifiek onderdeel op zoek bent, kun je het daar snel vinden.

Webwinkel beginnen
Heb je hulp nodig bij het opstarten van je webshop of wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? Lees dan eerst eens de gids De basis voor een goede webwinkel. Daar vind je alle info over het starten van een webwinkel. Van het kiezen van een goede domeinnaam tot het leveren van super klantenservice.

Hulp nodig? 
Heb je na het lezen van deze gids nog vragen? Geen probleem! Ons supportteam staat elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur kosteloos voor je klaar.

Heb je een groot scherm of zelfs meerdere schermen? Zet deze gids dan open naast het beheer zodat je niks hoeft te printen. Goed voor het milieu!

Veel plezier met je webwinkel!

Het Mijnwebwinkel Team