join our squad.

Transform the commerce industry with us.

Mijnwebwinkel team zomer

commerciële support medewerker.

bij Mijnwebwinkel | 40 uur | Oss

hierom wil je bij ons werken:

 • Een kei gezellig en ervaren team in het mooiste pand in het centrum van Oss
 • Een salaris vanaf €2.350,- per maand (breng je een berg aan ervaring mee, is dit natuurlijk bespreekbaar;) ) 
 • 24 vakantiedagen op basis van fulltime + een extra vrije dag op je verjaardag
 • Pensioenregeling én reiskosten volledig door ons betaald
 • €500,- budget om een goede thuiswerkplek in te richten
 • Een studiebudget om te blijven groeien
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën
 • Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer met het Visma Benefits At Work programma
 • 3x per week uitgebreide en verse lunch

onze perfecte match:

 • Customer support is helemaal jouw ding
 • Je hebt een proactieve en commerciële mindset
 • Je houdt van dynamiek 
 • Kennis over online producten / e-commerce is een grote plus!
 • Je bent nieuwsgierig en je wil jezelf altijd blijven ontwikkelen
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je kunt jezelf uitstekend verwoorden in Nederlands en Engels

wat ga je doen?

In jouw rol ondersteun en adviseer je klanten over het starten, opschalen en runnen van hun webshop. Als onderdeel van het customer supportteam beantwoord je alle klantvragen die op je af komen via telefoon, e-mail en socials.

Ook ga je proactief aan de slag om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten door (in samenwerking met Marketing) e-commerce en platform ontwikkelingen te vertalen naar (video)tutorials en FAQ-artikelen te schrijven voor terugkomende vragen en nieuwe functies.

what it takes.

Jij snapt dat excellente support meer omvat dan antwoord op een vraag, en je bent erop gebrand om het platform continu te verbeteren voor onze winkeliers. Met jouw enthousiasme en positiviteit geef je elke (potentiële) klant steeds weer een goed gevoel, ook als ze tegen technische problemen aanlopen. Je bent daarbij niet afhankelijk van belscripts of strakke e-mail richtlijnen, maar geeft er juist je persoonlijke draai aan.

Je kijkt verder dan alleen naar de vraag van de klant, je herkent commerciële kansen en draagt producten of diensten aan waarmee je de klant vooruit helpt naar de volgende fase als e-commerce ondernemer.

Je wil graag uitblinken in je werk, daarom mis je geen enkele kans om net dat stapje extra te zetten en winkeliers te inspireren meer uit hun winkel te halen. Je hebt een proactieve mindset en je denkt in mogelijkheden. Deze mogelijkheden weet je vol enthousiasme over te brengen aan de winkelier en aan je collega’s. 

meet the team.

Kim kleur

Jouw toekomstige collega: Kim!

“Hoi! Ik ben Kim, 30 jaar en ik woon in Oss. Ik werk nu bijna 4 jaar bij Mijnwebwinkel. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling: geen klant of webwinkel is namelijk hetzelfde. Het mee kunnen denken aan initiatieven en oplossingen én natuurlijk de gezelligheid, dragen daar ook zeker aan bij! Oh en kun je lachen om de droogste grappen ter wereld? Dan zit je bij ons op de juiste plek!:)”

lees hier meer over ons

waar kom je terecht?

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je komt terecht in het customer care team van 4 personen. We zijn teamspelers die elkaar graag helpen. We denken mee als je er niet uit komt en we willen het beste in elkaar naar boven halen. Samen zetten we een stapje extra als het druk is, maar als het rustig is nemen we ook zeker de tijd voor een lolletje of om even bij te praten over de avonturen die je hebt meegemaakt. 

We zijn een belangrijk team binnen de organisatie. Mijnwebwinkel is de grootste software aanbieder van Nederland op het gebied van e-commerce. Onze missie is om commerce easy & fun te maken. Met onze software is het eenvoudig om een webshop te starten, beheren én te laten groeien. En dankzij ons XL expert netwerk & smart community krijgen ondernemers alle tools, tips & tricks om hun business te boosten.

We zijn een snelgroeiend bedrijf met een enthousiast team van 25 medewerkers. Inmiddels maken vele klanten uit verschillende sectoren dagelijks gebruik van onze online oplossingen. Mijnwebwinkel is gevestigd in Oss en met ons enthousiaste team maken wij sinds 2021 onderdeel uit van de Visma Group.

some random facts.

like what you see?

Word jij enthousiast over deze vacature en zie je jezelf wel werken bij Mijnwebwinkel? Dan ontvangen wij super graag je cv en motivatie!

Als wij net zo benieuwd zijn naar jou, nodigen we je graag een keer uit bij ons op kantoor voor een kop koffie. Klikt het daarna nog steeds van beide kanten? Dan volgt een tweede gesprek, waarin we nog dieper induiken op jouw wensen, ambities én natuurlijk wat je graag zou willen verdienen. Als je geluk hebt, kan je dan ook gelijk de lunch meepikken (hiermee halen wij je zeker over). Hierna kunnen we elkaar hopelijk het ja-woord geven!

Hopelijk tot snel!

solliciteer direct