Update
14 december 2016

Nieuwe functie: vrije velden!

Inge Muijshondt
Marketing | Mijnwebwinkel

Twee weken geleden verblijdden we jullie met de nummer 1 van de meestgevraagde functies: veel meer artikelafbeeldingen. Vandaag gaan we vrolijk verder met de nummer 2: vrije invoervelden. Met deze functie kunnen je bezoekers een eigen tekst meegeven aan een artikel, voordat deze in de winkelmand wordt geplaatst. Handig bij gepersonaliseerde artikelen!

Hier lees je alles over de functie: meer artikelafbeeldingen

Als je gepersonaliseerde artikelen verkoopt, zoals naamkettinkjes, geboortekaartjes of bedrukte T-shirts, is het fijn als mensen een naam of boodschap op kunnen geven. Voorheen kon dit alleen aan het einde van het check-out proces, maar sinds vandaag kunnen je bezoekers deze gegevens direct bij een artikel invullen.

Je bepaalt zelf of de klant letters, cijfers of een kort verhaal kwijt kan in een vrij veld. Ook kun je het tekstveld voorzien van een voor- of achtervoegsel, bijvoorbeeld Euro of cm.

Elk veld heeft de volgende instelmogelijkheden:

  • Minimaal of maximaal getal bij numerieke invoer
  • Numerieke velden instellen met of zonder decimalen
  • Vrij veld verplicht of optioneel

Je bezoekers kunnen voortaan verschillende gegevens ingeven bij een artikel

Om een vrij veld bij een artikel toe te voegen, ga je naar Inhoud/Artikelen/Artikelen toevoegen en klik je onderaan het tabblad ‘Algemeen’ op Vrij veld toevoegen. De naam die je het veld geeft, wordt ook voor het veld op de artikeldetailpagina geplaatst. Aan de landvlaggetjes kun je zien voor welke ingestelde taal je een vrij veld toevoegt.

Voeg per artikel een vrij veld toe

Je kunt kiezen uit twee soorten tekstvelden: Tekstveld en Lang tekstveld. Voor beide velden kun je een minimum en een maximum aantal karakters instellen. Is er bij je vrije veld een voor- of achtervoegsel nodig? Kies dan voor 'Tekstveld'. Wil je je klant een wat uitgebreidere tekst laten toevoegen? Ga dan voor 'Lang tekstveld'.

Happy?
Hopelijk ben je blij met deze nieuwe functie. Wil je ons blij maken? Dat doe je door een review achter te laten op https://nl.trustpilot.com/review/www.mijnwebwinkel.nl :-)

Dankjewel!
 

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.