Flavourites Live: Maak kennis met de leukste webwinkels! #2

17 november 2015

Inge Muijshondt
Marketing | Mijnwebwinkel

Gisteren stelden we de eerste Mijnwebwinkel-deelnemers van Flavourites Live aan je voor. Vandaag kun je kennismaken met de andere webwinkel(iers). Zo weet je precies bij welke shops je komend weekend moet zijn voor de leukste musthaves.

Hippekidskamer

Hippe kinderkamer Deze shop is ontstaan uit liefde voor mooie dingen, een passie voor interieur en drie meiden waarvoor Vanessa heel het land afstruinde naar originele, bijzondere kinderkamer accessoires. Met veel oog voor detail is ze nu voortdurend op zoek naar de mooiste merken en originele accesoires binnen verschillende stijlen.
hippekidskamer.nl

 

Imakin

Zelf aan de slag!  - Imakin (een samenvoeging van ‘imagine’ en ‘making’) richt zich op DIY en je kunt dus lekker zelf aan de slag! Stempel je eigen kussen, maak een toffe plantenhanger of ga aan de slag met handlettering. Met deze pakketten gaat het je zeker lukken. En als je je creatie klaar is, deel je 'm natuurlijk met #deeljeDIY. 
imakin.nl

 

Ninetymileboots

Handgemaakte vintage boots  - Schoenenfreak? Dan zit je zeker goed bij Ninetymileboots. Deze hippe boots zijn handgemaakt (en dus uniek per paar) en hebben een onvervalste vintage look. Ze zijn er in allerlei kleuren en zowel voor dames als voor meisjes. Met zo’n paar cowboylaarzen kom je altijd stoer voor de dag. 
ninetymileboots.nl

 

Oostwestlifestyle

Hippe, landelijke lifestyle Oost ★ West Lifestyle staat voor stoer, hip, eigentijds en fashion. Hier vind je een breed assortiment van lifestyle en fashion artikelen van mooie merken als Riverdale, Madam Stoltz en Bloomingville. Ook altijd leuk om cadeau te doen, dit soort producten!
oostwestlifestyle.nl

 

Opeenstokje

Feel good things - Van deze shop word je meteen vrolijk. Hier verkopen ze eenvoudige originele kaarten, fijne posters en andere feelgood-things. De items worden zelf ontworpen en gemaakt. Opeenstokje gaat voor liefde, eenvoud, handwerk, pastel, goeie teksten, humor, dampende koffie, papier, hout, katoen en wol, en hier en daar en tintje neon. Waar het kan Fairtrade.
opeenstokje.com

 

Solvejg

Retro, kleurrijke en trendy fashion - In deze originele webshop vind je kleurrijke dameskleding. Solvejg wordt gerund door twee zussen die geïnspireerd zijn door Britse mode met een vleugje vintage, klassiek en een beetje retro, maar altijd kleurrijk en trendy. Kleding waar je blij van wordt! En Solvejg? Dat is een heldin uit een Engels toneelstuk. 
solvejg.nl

 

Tinne-Mia

Super smaakvol - Op deze shop moet je wel verliefd worden. Want wat een prachtige producten maken Marjan en Karien. Fijne, subtiele ontwerpen,  mooie details en smaakvol zijn woorden die het merk het beste omschrijven. Je vind hier musthaves op het gebied van textiel, stationary en tassen.
tinne-mia.nl

 

Over Flavourites Live

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november 2015 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord voor de zevende keer het webshopevent Flavourites Live plaats. Bezoekers kunnen dan live shoppen bij meer dan 150 smaakvolle webshops van Flavourites.nl, designers ontmoeten, culinair genieten en shoppen voor de feestdagen. Om deel te kunnen nemen aan Flavourites Live is een vermelding op de website van Flavourites.nl verplicht.

Meer info: www.flavourites.nl en www.flavouriteslive.nl.