Event
31 oktober 2018

Flavourites Live: Maak kennis met de leukste webwinkels! #2

Faya Pijpers
Marketing | Mijnwebwinkel

Gisteren stelden we de eerste Mijnwebwinkel-deelnemers van Flavourites Live aan je voor. Vandaag kun je kennismaken met de andere webwinkel(iers). Zo weet je precies bij welke shops je 23 t/m 25 november moet zijn voor de leukste musthaves.

Winkeltjevananne.nl

Papierwaren, lifestyle, interieur - Anne steekt traditionele post in een nieuw jasje: ze ontwerpt en verkoopt kaarten die ook leuk in je interieur staan en die niet na een aantal dagen in de prullenbak belanden. Inmiddels is haar winkeltje uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van woondecoratie en stationery.
Winkeltjevananne.nl

 

Mevrouw Emmer

Kaartjes en posters - Grafisch ontwerpster Marieke maakt illustraties van huizen en steden: de plekken waar jij je thuisvoelt. In kleur en zwart-wit. Leuk voor een housewarming, trouwerij of een geboorte. 
Mevrouwemmer.nl

Jack Fudge

Handmade fudge - Toen Engelsman Jack in Nederland kwam wonen nam hij een stukje vaderland mee. Hij maakt onweerstaanbare Engelse fudge in enorm veel smaken. Het is zacht, smelt op je tong en zorgt gegarandeerd voor een echt verwenmomentje!
Jackfudge.com

LOFT55

Scandinavisch wonen & lifestyle - Bij LOFT55 vind je alles voor een hip en stijlvol huis. In het assortiment vind je veel Deense merken terug, waaronder Broste Copenhagen, Madam Stoltz, BLoomingville, Hübsch Interior. Maar ook Nederlandse merken zoals o.a.  Zusss en Bastion Collection.
LOFT55.nl

Fabbles

Echte eyecatchers - Fabbles verkoopt leuke eyecatchers voor op je sneaker, (spijker)jack, slipper, armband of andere fashion items. Alle bedels hebben een transparant bandje aan de achterzijde, hierdoor zijn ze heel eenvoudig te bevestigen. Zo kun je ze steeds wisselen.
Fabbles.nl

 

Handletters.nl

Creatief met letters - Wil jij tussen het winkelen door creatief aan de slag? Tijdens Flavourites Live geeft Mirjam de Boer mini workshops waarbij jij de ins and outs leert over handletteren en creative journaling.
Handletters.nl

 

Over Flavourites Live

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november 2018 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord het webshopevent Flavourites Live plaats. Bezoekers kunnen dan live shoppen bij meer dan 150 smaakvolle webshops van Flavourites.nl, designers ontmoeten, culinair genieten en shoppen voor de feestdagen.

Ook op Flavourites staan met jouw shop? Er zijn nog een paar plekjes vrij! Bekijk voor meer informatie www.flavourites.nl/live. Om deel te kunnen nemen aan Flavourites Live is een vermelding op de website van Flavourites.nl verplicht.

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.