Event
26 november 2018

Flavourites Live 2018: wij waren erbij!

Faya Pijpers
Marketing | Mijnwebwinkel

Onze webwinkeliers en wij keken er al weken naar uit: Flavourites Live 2018. Hét evenement waarbij de leukste webwinkeliers in prachtige stands fysiek hun producten tentoonstellen. Met maar liefst 18 Mijnwebwinkel deelnemers konden wij natuurlijk niet ontbreken. Wij namen een kijkje!

Wij hebben afgelopen weekend alle huidige (en potentiële!) girlbossess gesupport. YOU GO GIRL! Heb jij een foto gemaakt in onze booth? Vergeet ons niet te taggen, zodat wij het kunnen zien! 

De photobooth is mede mogelijk gemaakt door TELEUKEVENTDESIGN, Annet Weelink Design en Linje

Maar het event draait natuurlijk om de webshops ;-). Natuurlijk willen we een groot compliment geven aan álle shops op Flavourites Live want… wat een prachtige stands hebben we gezien dit weekend. Maar omdat we graag onze eigen webwinkeliers in het zonnetje zetten, hebben we ze hier op een rijtje:

Baby Botanic maakt (met de hand!) super unieke babykleding. In prints zoals avocado's, kwallen en bladeren is jouw baby super hip.

De broches van Beaudeco gingen als een speer en waren in no-time op. Maar, genoeg andere leuke dingen te shoppen in deze stand!

Heel tof om het contrast tussen Bleq en Blanq te zien. Wanneer komt Qleur-shop.nl? ;-)

Tijdens Flavourites Live liet Dreamkey bezoekers kennismaken met haar nieuwe product 'Dreamkey Life'. En we konden eindelijk haar prachtige agenda’s en planners in real life bekijken.

Deze mutsjes zijn hip én handig. Ideaal voor komende winter!

De unieke kaarten van Happy Whatever, die om te toveren zijn tot vaasjes, waren een van onze favorieten. Dit. Wil. Je. Hebben.

Afgelopen weekend gaf Mirjam de Boer van Handletters.nl workshops in.. jawel: handlettering. Wij zijn benieuwd naar de resultaten!

Het nieuwe boek van Imakin genaamd Doe Het Lekker Zelf was niet te missen. Heb jij een gesigneerd exemplaar bemachtigd?

Niemand kan de stand van Jack Fudge zomaar voorbij kopen. Ook wij namen een aantal fudges mee naar huis. Hmm!

Voor woon & lifestyle producten kon je dit weekend terecht bij Loft55.

Er was bijna geen moment dat het níét druk was in de stand van Mevrouw Emmer. Haar postkaartjes van de grootste steden in Nederland waren populair onder de Flavourites Live bezoekers.

Wij hebben meteen zin in me-time als we de producten van PUUR lifestyle zien!

Zoals Rollie Shoes zelf zegt: 'don't try them on, because you'll never take them off'.

Nog een toffe babyshop, Siemz!

Voor alle coole baby's in town: Stoere Binkies was ook aanwezig.

Wij kennen Anne al door het uitgelicht blog, maar we vonden het super leuk om haar hier weer te zien. You rock, Winkeltjevananne!

Wij hebben onze favoriete sieradenshop gevonden. Hi, YFF!

Wij kijken terug op een geslaagd weekend! Nog niet overtuigd? Vorige week schreven we een blog met 6 redenen waarom je Flavourites Live niet wilt missen. Ben jij er volgend jaar ook bij?

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.