30 december 2019

De 10 meest gelezen blogs van 2019

blog #blogtop10 #tipsandtricks #mustread
Inge Muijshondt
Online Marketeer | Mijnwebwinkel

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dus blikken we terug. Ook in 2019 blogden we er weer op los. We schreven 50+ artikelen die jullie gemiddeld 4 minuten lazen (dat is lang :-)). In totaal werd het blog 160.000 keer bezocht en werden de blogs meer dan 180.000 keer gelezen. Dit zijn de 10 meest gelezen items.

Webwinkel beginnen: welk product moet je verkopen? 8 tips!

Vanwege de vele voordelen zoals flexibele werktijden, zelfstandigheid en lage opstartkosten overweeg je om een webwinkel te beginnen. Maar welk product kun je het beste verkopen? 8 handige tips.

Naar het blog
Formuleer je prijs

Webwinkel beginnen: hoe bepaal je de prijs voor je producten?

Of je nou zelfgemaakte producten verkoopt of je assortiment inkoopt bij een leverancier: je zult er een prijskaartje aan moeten hangen. Maar, waar baseer je die prijs op? Wij geven je 3 punten waar je aan moet denken bij het formuleren van verkoopprijzen.

Naar het blog

De kleineondernemersregeling (KOR): dit moet je weten!

Per 1 januari 2020 verandert de kleineondernemingsregeling (KOR). Maar hoe zit het eigenlijk met die KOR? Komt jouw shop ervoor in aanmerking? Geen paniek! In dit blog helpen we je op weg met de juiste keuze.

Naar het blog
Mijnwebwinkel-MyParcel-Bezorgopties

NIEUW: Bezorgmomenten en Afhalen bij een PostNL-locatie!

Sinds dit jaar hebben we nóg meer nieuwe MyParcel verzendopties voor je! Bezorgmomenten, Afhalen bij een PostNL-locatie, Afhalen bij winkelier én Ochtend- en avondbezorging.

Naar het blog
Zakelijk-Verkopen-B2B-Mijnwebwinkel

NIEUW: Verkoop aan bedrijven, inclusief btw verleggen!

Eén van de meest gevraagde functies is live voor PRO en PREMIUM shops: zakelijk verkopen inclusief btw verleggen! Verkoop eenvoudig aan bedrijven in zowel binnen als buitenland. De btw wordt daarbij automatisch juist verlegd.

Naar het blog

NIEUW: Filters voor je webwinkel

Als PRO of PREMIUM-klant kun je voortaan filters gebruiken in je webwinkel. Welke? Dat bepaal je helemaal zelf. Van maat tot kleur, prijs tot afmeting: kies de filters die het meest geschikt zijn voor jouw webshop. 

Naar het blog
Handen die een iPhone met de Instagram pagina van Linje vasthouden

Binnen een jaar 3200 Instagram volgers! [praktijkcase]

Misschien herken je het: je ziet Instagram-accounts met veel volgers en je vraagt je af hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen. Toch is het mogelijk! Met deze tips helpen we je om binnen een korte tijd ook veel Instagram-volgers te krijgen [praktijkcase].

Naar het blog

Zo maak je zelf goede productfoto’s!

Met alleen een duidelijke productomschrijving kom je er als webwinkelier niet. Ook productfoto's zijn onmisbaar in je shop. Maar hoe zorg je ervoor dat deze foto's er professioneel uit zien? We verzamelden de handigste basistips voor je uit het e-book ‘Productfotografie’ van Eberhard Schuy.

Naar het blog
Mijnwebwinkel - Design

5 Handige (gratis!) tools voor je shop

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze 5 tools helpen je om het leven als webwinkelier een stuk gemakkelijker te maken. Let's go! 

Naar het blog

Hoe trek je klanten naar je webshop?

Je bent net  je webshop begonnen en staat te popelen om te verkopen. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen jóuw (gloednieuwe) webshop vinden? En dat ze hun geld bij jóuw shop gaan uitgeven? Gelukkig zijn daar genoeg manieren voor, zowel gratis als betaald. Alsjeblieft: 7 tips!

Naar het blog

Schrijf je hieronder in en ontvang iedere maand een overzicht van alle blogs. 

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.