Event
01 april 2019

Creative Life: wat was het leuk!

CreativeLife #Events
Inge Muijshondt
Marketing | Mijnwebwinkel

Het afgelopen weekend stonden we op Creative Life en wat was het leuk!
Meer dan 10.000m2 creatieve shop, food en workshop beleving. En wij waren erbij! We hielden 4 lezingen en hadden een heus 'MWW Office'. Was je er niet bij of wil je juist even nagenieten? Vandaag nemen we je mee in hoe leuk het was (incl. beursactie!).

In ons kantoortje vond je een handig business template. Hiermee werk je op een leuke en creatieve manier stap voor stap naar je eigen business toe. We hoopten te inspireren met onze MWW Office. Dus droom jij ervan om volgend jaar zelf op Creative Life te staan? Zó kun jij er volgend jaar ook bij zitten :) 

Creative-Life-Mijnwebwinkel-stand2

Onze eigen Berdien en Faya vertelden alles over hoe je een webwinkel kunt beginnen. Lezing gemist? In deze checklist zetten we op een rijtje waar je aan moet denken bij het starten.

Creative-life-lezing-Mijnwebwinkel

Berdien tijdens de lezing 'Hoe begin je een webwinkel?'

In onze goodiebags vond je een flyer waarmee je kans maakt op een jaar lang gratis PREMIUM ter waarde van €588,- (ook bij een gratis shop). Wil je meteen serieus aan de slag? Met de code krijg je ook 10% korting op een PRO of PREMIUM abonnement.* Je maakt dan nog steeds kans op de winactie.

Heb je een flyer?
Vul snel de actiecode in!

*De actie geldt niet voor lopende abonnementen

Onze stand is mede mogelijk gemaakt door TELEUKEVENTDESIGNAnnet Weelink Design en Kurk24.

Vul je actiecode in

Maak kans op een jaar een GRATIS WEBSHOP

Naar de actiepagina
Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.