Event
14 november 2018

6 redenen waarom je Flavourites Live niet mag missen

Inge Muijshondt
Content Marketeer | Mijnwebwinkel

Het leukste shop event van het jaar staat weer voor de deur! En de tiende editie van Flavourites Live wordt nóg leuker dan je gewend bent. Wij zetten de highlights voor je op een rijtje. Ook maak je kans op 2 gratis entreekaarten op een dag naar keuze. Lees snel verder.

Kom shoppen bij meer dan 150 webshops. Waar je bij deze winkels meestal alleen online kunt shoppen, is dit hét moment om de producten in het echt te bewonderen, ruiken, voelen en natuurlijk kopen. Vaak hebben de shops leuke beursacties.

In deze blogs zetten we de toffe Mijnwebwinkel deelnemers op een rijtje zodat je precies weet waar je moet zijn:

Flavourites Live: Maak kennis met de leukste webwinkels #1
Flavourites Live: Maak kennis met de leukste webwinkels #2

Dit jaar staat Flavourites in het teken van ‘feel good’. En dat betekent naast shoppen veel workshops. Denk aan ‘Ontdek jouw eigen interieurstijl’, handlettering, beeldhouwen,  stylen met bloemen en een 10-minute-mindful-break. Bekijk hier alle workshops.

Als tegenbeweging op Black Friday is het op Flavourites Pink Friday. Geen monsterkortingen of sla-je-slag-acties, maar unieke acties waar je blij van wordt, limited editions, primeurs en winacties. Je herkent de deelnemers aan het Pink Friday logo in hun stand.

Twee Mijnwebwinkel shops hebben een primeur: IMAKIN lanceert haar boek ‘Doe het lekker zelf!’, vol gloednieuwe DIY-projecten. Nieke van Dreamkey introduceert Dreamkey Life. Met Dreamkey Life inspireert zij ambitieuze vrouwen met een magazine, werkboek en online community.

Natuurlijk moet er tussen al het winkelen door ook gegeten worden. Daarvoor zit je goed bij Marcus. Hij bedacht een grote food+drinks belevenis. Wat precies blijft een verrassing, maar Flavourites verklapt dat het heel tof wordt.

Last but not least: onze eigen Mijnwebwinkel photobooth! Maak Insta worthy foto’s in onze Urban Jungle. Voor iedereen die een foto komt maken hebben we een groene verrassing. Leuk om je te zien! De stand wordt mede gemaakt door TeLeukEventDesign en onze shops: Annet Weelink Design en Linje.

Info

Datum: 23 t/m 25 november
Locatie: Kromhouthal Amsterdam-Noord
Entree: voorverkoop €11, kaarten aan de deur €12,50

Als exclusieve partner van Flavourites Live mogen wij 2 gratis kaarten vergeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten onder de Facebook post. Laat ons weten waarom jij graag naar Flavourites wilt en met wie. De winnaar wordt op maandag 19 november bekend gemaakt. Kies zelf of je op vrijdag, zaterdag of zondag wilt gaan. De kaarten zijn één keer te gebruiken.

Inspiratie en tips. Maandelijks in je mailbox.