Affiliate

Draag een nieuwe klant bij ons aan en verdien €100!

Ben je blij met ons platform? Spread the word! Vraag een unieke landingspagina en kortingscode bij ons aan, waarmee anderen een GROW, PRO of PREMIUM shop kunnen starten. Zij krijgen het eerste jaar 10% korting op de abonnementskosten en jij ontvangt van ons €50 voor GROW en €100 voor het aandragen van een PRO of PREMIUM shop. Dat is win-win!

Unieke landingspagina

Vraag je unieke code aan

Wij geven jou een unieke landingspagina en code. Iedereen die via deze pagina een GROW, PRO of PREMIUM shop start ontvangt het eerste jaar 10% korting op hun abonnement.
Voorbeeld bekijken

Tip een vriend Deel in je netwerk

Deel in je netwerk

Verspreid je eigen pagina en code via je social media kanalen, flyers in je winkel of via je webshop zelf. Wees creatief!

Dit is hoe anderen de code delen...

Ontwerpmijnwebwinkel communiceert de actie op de homepage, waardoor het direct duidelijk in beeld is.

Ook Meisje op de dijk heeft de actie op de homepage staan, direct onder de menubalk.

Opmaatgehaakt schreef een blog waarin ze vertelt over haar zoektocht naar het juiste webwinkelplatform.

Tip een vriend Geld verdienen

Geld verdienen

Zodra een nieuwe klant het jaarabonnement is aangegaan met jouw code en de eerste factuur van de PRO of PREMIUM shop heeft betaald, ontvang jij €100! Heb je een GROW shop aangedragen? Dan ontvang je €50.

Doe je mee?

Laat via onderstaande knop je gegevens achter.

Ik doe mee!

Wij keren het bedrag uit zodra door de nieuwe klant het jaarabonnement is aangegaan en de eerste factuur is betaald. De actie geldt niet met terugwerkende kracht. Het aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten die een GROW, PRO of PREMIUM shop starten. Maakt een nieuwe klant een GO shop aan m.b.v. jouw landingspagina en code, dan geldt de actie wanneer deze klant binnen één maand upgrade naar een GROW, PRO of PREMIUM pakket. Wij keren geen vergoeding uit als een klant niet via jouw landingspagina + kortingscode is gestart. Wij behouden het recht om deze samenwerking te wijzigen of te beëindigen. Deelnemers aan dit programma zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste (IBAN) gegevens.