Navigatie

Welkom

Welkom op mijn website MayBeans Koffiebonen & Zo By Mayra

Mijn naam is Mayra! Enthousiast - Gedreven - Gek op Koffie!

MayBeans is via de website verkrijgbaar maar ook in de winkel!

MayBeans is te koop bij Blij Blij Wonen in Bathmen en bij Knus En Zo in Holten.
  
MayBeans Koffiebonen
Ik ben gewoon gek op koffie, sterke koffie, niet zo'n slappe bak. Het liefst cappuccino, met volle melk schuim waarin je zo lekker in kunt roeren! MayBeans Exclusive is niet zomaar een bakje koffie. Het is koffie waar je blij van wordt. MayBeans Regular is een prijsbewuste koffie, maaaar ook erg lekker.

Exclusief, exclusiever, exclusiefst! Niet voor niets tot exclusieve koffie beoordeeld. MayBeans Exclusive is een mooie Arabica melange met een vleugje Robusta van zeer hoge kwaliteit. De Arabica is de geurige soort en zorgt voor een goed aroma. De Robusta geeft de kleur aan de koffie, kenmerkt zich door de volle smaak en zorgt voor een mooie crèmelaag. Deze melange bestaat uit koffiebonen afkomstig uit Brazilië, Guatemala en India.

MayBeans Regular, gewoon lekker, gewoon Regular! Kwalitatieve top koffie, een blend van Arabica gecombineerd met Robusta koffiebonen. Pittig, maar door de goede melange ook vol van smaak, met een crèmelaag. Deze slow roasted koffie is gebrand in Deventer. De koffiebonen vinden haar oorsprong in Togo, Brazilië en Colombia.


De Arabica koffiebonen groeien in gebieden rond de evenaar op een hoogte van 1800 meter of meer waardoor ze maar weinig zuurstof krijgen. Daardoor groeit de  struik langzaam en de boon ook, waardoor de smaak ten volle kan ontwikkelen. De Robusta is de lager groeiende koffieboon. Deze bonen hebben relatief meer ‘vet’ aan de boon en bevatten ook beduidend meer cafeïne dan de Arabica. MayBeans Tea

Op z'n tijd een mok thee, met name in de middag. MayBeans Red tea (Rooibos thee) is mijn favoriet, zonder cafeïne, vol met vitamine! MayBeans Green tea (Groene thee) is erg lekker, de frisheid van de thee en de natuurlijkheid van het product zorgen voor frisse energie. MayBeans Black tea (Earl Grey) mag niet ontbreken in je assortiment als "Must have voor de doorgewinterde theeleut!"

MayBeans Choco 
MayBeans Choco...té lekkere chocolademelk. Choco zoals choco bedoeld is! Romige, volle chocolademelk met de briljante smaak van chocolade. In melk en puur. Met liefde tot heerlijkste chocolademelk ter wereld uitgekozen!    

Over de koffiebranderij MayBeans koffie wordt gebrand (& gemalen) in Deventer. Elke koffieboon tot op de graad en seconde nauwkeurig gebrand. Dat proef je altijd terug in koffie. In Nederland bestaan nog maar enkele leveranciers die zelf hun koffie branden. De koffiebranderij in Deventer bestaat sinds 1828. Zij combineren het ambachtelijke koffiebranden met de modernste productietechnieken.

 

Website: www.maybeans.nl

E-mail adres: maybeans@outlook.com

© 2015 - 2016 MayBeans Koffiebonen & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?