Jacquies Koeienhuid Artikelen

AdvertentiesJacquies Koeienhuid Artikelen

Welkom in mijn wereld van de koeienhuid artikelen.

Enige tijd geleden ben ik begonnen met een hobby.

Ik had het idee om een oude stoel om te gaan toveren tot een eigentijdse stoel bekleed met koeienhuid, maar toch met een modern tintje. Ik kocht een oude stoel op marktplaats en een koeienhuid en ben gewoon begonnen. Ik heb de stoel gestript, geschilderd en gestoffeerd met een koeienhuid en te koop gezet op marktplaats. Binnen no time had ik daar zoveel reacties op dat ik nog meer stoelen ben gaan restylen, zo begon deze hobby behoorlijk veel tijd in beslag te nemen.

Toen kwam iemand met het verzoek of ik geen onderzetters voor haar kon maken. Ik had natuurlijk wel wat restanten overgehouden van de stoelen en daar kon ik mooi onderzetters van maken. Er kwam ook al snel iemand die een hoesje voor zijn mobiele telefoon wilde, dus ik achter de naaimachine kijken of je de huid ook kon naaien. Dat ging mij al snel goed af. Ik ben gelijk met deze artikelen gaan adverteren en al snel kreeg ik allerlei verzoeken of ik ook tasjes en grotere hoezen voor tablets en notebooks kon maken.

Sinds 1 januari 2013 ben ik nu officieel een éénmanszaak begonnen en ik kan zeggen dat ik een stabiele markt heb voor mijn producten. De resenties die ik via de e-mail binnen krijg zijn dan ook alleen maar lovend.

Ik heb gemerkt dat de klant het bijzonder fijn vindt om mee te kunnen beslissen hoe zijn product er uit komt te zien. Zo wordt ieder artikel op maat gemaakt en naar de wens van de klant samen gesteld. Zo krijg je een persoonlijk gekozen en uniek artikel dat alleen jij hebt en je nergens anders tegen kan komen. 

Alle artikelen in mijn winkeltje zijn slechts voorbeelden van wat ik gemaakt heb en ook verkocht heb. Je kan dus soortgelijke artikelen bestellen in iedere gewenste kleur huid.    

Je kunt je vragen stellen, of je wensen doorgeven, of bestellen via mijn E-mail jacqueline.vanwinkel@gmail.com of het contactformulier, ik probeer je de zelfde dag nog te antwoorden.

Ik wens een ieder veel winkel plezier in mijn winkeltje.