Teksten knippen en plakken - stap voor stap.

Antwoord op de vraag

1. Ga in de beheeromgeving naar "Inhoud --> Pagina`s".
  2. Selecteer de betreffende pagina.
  3. Klik éénmaal met je muis in het tekstveld.
  4. Gebruik de toetscombinatie [CTRL]+[a] om alle tekst te selecteren.
  5. Gebruik de toetscombinatie [CTRL]+[x] om alle tekst te "knippen".
  6. Open een "platte" teksteditor, zoals "Notepad" of "Kladblok".
  7. Plak daar alle tekst mbv. de toetscombinatie [CTRL] + [v]. Hierdoor worden alle verborgen opmaakcodes verwijderd.
  8. Gebruik de toetscombinatie [CTRL]+[a] om alle tekst weer te selecteren.
  9. Gebruik de toetscombinatie [CTRL]+[x] om alle tekst te "knippen".
  10. Plak alle tekst vervolgens in de beheeromgeving van je webwinkel mbv. de toetscombinatie [CTRL]+[v].
  11. Klik op "opslaan" om de "schone" tekst in je webwinkel op te slaan.

TIP: op een Mac vervang je de [CTRL] toets met de [CMD] toets.