Hoe stel ik de email in op Windows 8?

Antwoord op de vraag

Hieronder staat de instructie voor het instellen van de email op een Windows 8 computer. Houd de brief met het wachtwoord voor de email gereed. Let op: dit is niet het wachtwoord van de webwinkel zelf. Het info@kooz.nl adres is alleen ter demonstratie.

1.

• Klik in het "home" scherm op E-mail.

2.

• Beweeg je muis naar de rechterbovenhoek
  • Klik in de balk die dan verschijnt op Instellingen.

3.

• Klik in het venster Instellingen voor de email op de eerste optie:  Accounts

4.

• Kies Een account toevoegen

5.

• Kies hier voor Ander account

6.

• Klik op Meer details weergeven

7.

• Vul het emailadres in wat je van ons hebt doorgekregen.
  • Vul bij gebruikersnaam nogmaals het emailadres in wat je van ons hebt doorgekregen.
  • Vul het wachtwoord in wat op de brief staat die je van ons hebt gekregen. Dit is niet het wachtwoord van de webwinkel.
  • Server voor inkomende email (IMAP): mail.mijnwebwinkel.nl
  • Poort: 993
  • SSL aanvinken
  • Server voor uitgaande email (SMTP): mail.mijnwebwinkel.nl
  • Poort: 465
  • SSL aanvinken
  • Authenticatie aanvinken
  • Dezelfde gegevens gebruiken aanvinken
  • Klik op Verbinding maken

8.

• Er worden nu berichten en mappen gesynchroniseerd, dat kan even duren.
  • Stuur eventueel een testbericht om te controleren of alles goed werkt, dat mag ook naar ons toe: info@mijnwebwinkel.nl
  • Ga zoals aangegeven in Stap 2 weer naar instellingen om overige instellingen aan te passen.
Van toepassing op:
Mijnwebwinkel Professional
Categorie:
E-mail